fairy lights & pom poms.

spring decoration

Vårt nyår var ganska lugnt, med matmängder som fick törsten efter nyårschampagnen att dämpas helt. Detta resulterade i att vi var två utvilade fåglar som vaknade på nyårsdagens morgon med en lust att ramma julen långt före Knut. Så, upp på vinden, ner med julkartongen, ner med julen och upp med våren! Det är en sådan härlig känsla att ersätta alla mustiga julfärger med skira våriga sådana i januariljuset.

fairy light bedroom

Äntligen kunde jag också sätta upp mina fairy lights i gardinstången ovanför sängen. Syns inte supertydligt på bilden, men nog så att en kan ana det. Vårt stora fixarprojekt just nu är sovrummet, såhär mysigt har det nog aldrig varit. Just nu inväntar vi också lite tavlor till de vita väggarna.

pom poms

Och pom poms. Dessa tänkte jag hänga i taket ovanför sängens huvudända, men först ska jag pyssla ihop några fler honey combs själv. Det bästa är ju att själv välja färger och jag ska i dagarna pyssla ihop några egna honey combs. Så länge får dessa från Lagerhaus’ rea ligga och och pryda skålen på byrån.

ps. bilderna är lite gryniga pga mobilkameran.

En reaktion på ”fairy lights & pom poms.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s