stop motioning.

IMG_5758

IMG_5765

Hoppas att ni hade en finfin fredag! Själv drog jag på mig seriösa stassen och åkte till biblioteket och skrev en tenta i några timmar, städade, läste ut ”Hypnotisören” (så bra!), tittade på ”Downton Abbey” och åkte på AW. Phuh! Har så himla mycket energi just nu (peppar peppar), har börjat försöka vara snäll mot mig själv och eliminera sådant i tillvaron som tar energi och lägga till fler saker som ger energi. I julas märkte jag att vissa saker drog så onödigt mycket negativ energi från mig långa stunder och jag kände att nej, den energin vill jag hellre lägga på saker som jag tycker om. Så nu har jag börjat läsa igen, börjat sticka, fixa med lägenheten och bara umgås och njuta med folk jag tycker om. Ikväll blir det till exempel med min pojkvän och ”Wolf of Wall Street” på bio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s