bråkig, uppstudsig.

display

display4

display8

display12

display99

displayyy

Alla bilder är från IKEA och finns här

Ni har väl inte missat IKEA:s cirkusinspirerade kollektion Bråkig? Bråkig har försäljningspremiär i början av februari. Den 6 februari ska jag och Sebastian gå på förhandsvisningen för kollektionen, kanske behöver jag köpa på mig ett gäng kaffekoppar…

Nu låter det som att jag gör smygreklam för IKEA, men jag läste om deras Planet Positive– projekt om om hur de arbetar för miljön. Till exempel så är IKEA:s varuhus nästan helt självförsörjande med el, el som dessutom är helt förnybar. Deras mål är att inom några år vara helt självförsörjande. Bra att ett så stort konsumtionsföretag ändå jobbar så aktivt för miljön!

En reaktion på ”bråkig, uppstudsig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s