string mode.

IMG_5787

Helgens enkla pyssel utmynnade i vad jag skulle vilja kalla för en vykortsvimpel. Platsen ovanför tv:n kändes så tom, så vi köpte lite snöre och lite klämmor, mötte, spände och spikade. Det som kvalade in på platserna var en vintage modeaffisch från Paris, bilder från Paris och franskinspirerade motiv.

IMG_5789

2 reaktioner på ”string mode.

    1. Hej Sofie, tack! Kul att du gillar det 🙂 Klämmorna köpte vi på Granit tycker att de är kanonbra! Övervägde också den varianten du länkar till men tyckte inte heller att den var helt hundra 🙂

      För att fästa snöret spikade vi först upp en spik typ halvvägs in, sedan knöt vi snöret med fin dubbelknut kring spiken och sedan spikade vi in så långt det gick. Sedan måttade vi med snöret för att bestämma var nästa spik skulle vara, och sedan fäste vi den på samma sätt. När allt var klart klippte vi av ändarna så långt in det gick och liksom tuffsade till det, så syns det mindre och håller bra. Lite svårt att förklara men hoppas att du förstår hur jag menar 🙂 Alltså – egentligen bara med vanlig knut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s