två tisdagstips.

dubbel dubbel malmö

I fredags hade vi dumpling friday på Dubbel Dubbel här i stan, helt överlyckliga att vi fått bord. Det var så fantastiskt svingott alltså! Vi beställde in en fyra personers dim sum med olika typer av dumplings och en massa andra smårätter. Gå dit om ni får möjlighet!

bild 2-8

Tisdagstips nummer två är butiken Rituals (ligger på Triangeln), där jag brukar handla sådana här doftpinnar ni vet. Jag förhörde mig lite och fick veta att alla deras produkter är utan starka kemikalier, så till exempel är det ok att hälla ut det sista av doftoljan i handfatet eftersom det bara är eteriska oljor. Och för en nagellacksjunkie som jag så har de hållbara nagellack gjorda på mineraler och ädelstenar. Rent samvete och ren kropp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s