a 40’s pencil skirt.

pennkjol jobb outfit

work outfit pencil skirt

I tisdags jobbade jag ett par timmar  på mitt gamla jobb och passade på att hoppa i  något 40- talsinspirerat, och jag hann också knäppa några snabba bilder innan jag skulle bege mig iväg. Kjol från H&M, blus från Lindex och gammal kofta från Gina Tricot.

På tal om jobbvärlden har det hänt en massa nytt, omtumlande och roligt på bara några få dagar. I förra veckan sade jag upp mig från mitt gamla jobb, där jag jobbat deltid nu under studierna, eftersom jag fått ett nytt, spännande jobb som jag ser mycket fram emot att börja på. Men mer om det när jag hunnit börja! Var så himla uppe i varv förra fredagen när allt detta hände och irrade runt som ett lekfullt bi kring min trötta pojkvän när han kom hem och alldeles full av tjatter.

Translation

Wore something 40’s inspired one day this tuesday at work, and I am also super excited since I got a new job last week, hence quitting my old dear one.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s