making me stronger.

harmoni gyllene sol

Under största delen av 2013 slogs jag mot stress och ohälsa, och om sanningen ska sägas så var jag också rätt så gnällig. Jag blev ett offer för det som hände runtomkring mig, vilket var en stor skillnad från tidigare år när jag haft inställningen att det bästa är att se glaset som halvfullt, hitta den där silver liningen och så vidare. 2014 är året då jag tar tillbaka min egen kraft och också året då jag försöker finna lite mer harmoni i mitt liv.

I början av året skrev jag om hur jag vill föra in saker som ger energi,för att väga upp mot alla måsten, som vissa av dem tar energi. Läsa en god bok, träffa vänner, träna, pyssla, baka, skriva… samtidigt vill jag rensa bort saker som tar onödig energi och som jag kan välja att plocka bort ut mitt liv. Varför ska jag låta saker ligga och dra energi i bakgrunden hela tiden, energi som jag istället kan generera i något kreativt och kul istället?

Under hösten märkte jag mer och mer hur jag lirkade mig in i offerkoftan. Jag gillar inte offerkoftan, den killar och sticks, men den kan liksom kännas ganska bekväm ändå. Det är det som är farligt. Istället för att sucka och stöna över saker som inte går min väg så vill jag stället försöka återgå till att se det positiva i det som händer och inte känna det som att all världens tyngder lagts på mina axlar. Nu i veckan fick jag en tråkigt lång komplettering eftersom jag var sjuk under ett seminarium, men jag menar, det blir inte roligare och kortare för att jag tycker att världen är orättvist?
Nu vill jag börja tänka positivt igen, se solen i de mörka vrårna, livet blir så mycket gladare då!

Translation

I was very stressed and sick for a big part of 2013, but this year I am bringing happiness back into my life! Do more things that generate energy, eliminate what sucks energy out of me, and also to stop being a victim to circumstances – I am taking back control over my life and my thoughts. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s