run for the spring.

vårruset 2013 2014

Nu är det dags igen och jag är supertaggad! Den 5 maj är det Vårruset i Malmö. Jag var aldrig ett stort fan av löpning och joggning förr, men förra året när några kollegor samlade ihop en grupp för att springa Vårruset tänkte jag att det skulle vara kul att hoppa på. Efter att ha tränat inför och genomfört loppet fortsatte jag att springa hela sommaren med ambitionen att klara fler lopp. Jag var så stolt över att ha klarat att springa alla 5 km!

I höst har jag tränat upp ett felbelastat knä men nu är det dags att ge sin in i löparspåret igen. I år kör jag på tidtagarnivån är satsar jag inte bara på att slå förra årets tid lopptid som var 33.39, utan på att komma under 30 minuter. Visst är det härligt med mål?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s