fodmap bread and a beautiful morning.

fodmap bröd

fodmap bröd

För första gången på flera veckor äter jag en härligt, mjuk ostsmörgås till frukost. Hittade ett väldigt snabbt och enkelt recept på FODMAP- bröd genom FODMAP- appen, som jag kan rekommendera dig som äter enligt denna metod. Där kan en även hålla koll på vilka livsmedel som är ok att äta.

Efter denna lugna frukost (på vår nya bricka från IKEA:s Bråkig-kollektion) ska jag pilla med det sista på min hemskrivning, sedan blir det lite hemmakontor – jag har ju fått ett studentmedarbetarjobb som kommunikatör, och det var det jag började med förra veckan. Superpeppad!

Translation
Found a nice recipe for a FODMAP bread on an app I downloaded (in Swedish, though). Today I’m gonna finish a home exam and then work a little bit – I started my new extra job as a communicator last week and I am super excited!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s