du har varit ute i världen i flera år när jag stannade på mitt rum och såg dagarna gå, så uppsnärjd i det blå.

stockholm

Stockholms-helgen var riktigt fantastisk. Det kändes som att vi hann med mycket, men ändå hade det lugnt och skönt, vilket är den perfekta typen av borta-helg. Vi besökte och bodde hos en kompis till Sebastian, som tog oss till en del riktigt bra men liksom bortglömda ställen både för mat och shopping.

pub

Bland annat kom vi till PUB, en galleria som jag aldrig hört talas om innan men alla andra verkar? Jag flöt på små moln, två hela våningar fyllda med det finaset i inredningsväg och med favoritmärken som House Doctor och Ferm Living. Barninrednings-avdelningen var underbar! Härifrån fick jag med mig en del guldkorn som jag kommer att visa upp senare.

gamla stan

På söndagen kollade killarna OS-match och jag mötte upp med en gammal vän och kursare som lämnade Malmö för Stockholm för ett år sedan. Det var vårigt och varmt och när vi svettats upp för gatorna i Gamla Stan bestämde vi oss för kalla mackor och iste. Sen var det dags att trilla in på ett snabbtåg och åka hem, spela mobil-Monopol och lyssna på rastlösa tågbarn.

Translation
Spent my weekend in Stockholm, and while feeling like we did a lot we had a very calm couple of days. I was in heaven while visiting PUB, a mall filled with my favorite interior designs! I’m going to show you my findings the upcoming days.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s