mini-insta.

Untitled-1

Ett litet mini Instagram-inlägg från februari månad. Har publicerat lite skolromantik också på Instagram
men tror inte att det är särskilt spännande att läsa om haha.

Jag spontanåkte till Eslöv för en akut läkartid. Det var spöklikt: dimmigt och folktomt. Men de hade årets första snödroppar! Och jag städade ut det lilla som var mitt på mitt kontor.  I fredags jobbade jag min officiellt sista dag på Folkuniversitetet och tog ett vemodigt adjö av mina älskade fina kollegor.

Untitled-14

Tjatade en del om att jag skulle åka till Vintagefabriken och önskade att jag hade en Vintagefabriken i Malmö. Försöker också piffa upp vardagen med lite färg, till exempel i rosabubbliga sugrör och glassfärgade kläder.

Vill ni följa mig på Instagram finns jag under namnet Soleii.

Translation
Mini summary of my Instagram-flow. You can find me under the name Soleii.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s