pretty little things.

house doctor pub

Det här är en del av de fina inredningsattiraljerna vi hittade på PUB i Stockholm, är så himla begeistrad i dem! Den här vackra skålen kommer från House Doctor och är egentligen en frukostskål, men jag har den på vårt sidobord och tänker fylla den med kanske vackra kolor och ting.

pub vas vår

Vasen här som jag ställt ett fång körsbärskvistar i fann Sebastian, jag vet inte riktigt vilket märke det är. Men den passar alldeles ypperligt på soffbordet. Och videkvistar i bakgrunden, tulpaner på matbordet och mer körsbärskvistar i sovrumsfönstret – nu är det ta mig tusan vår i detta hemmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s