saved the best for last.

surdegsbröd dinkel

söndagsfrukost vår

Såhär precis innan helgen kan vi ta en liten glimt av vad jag hade för mig i förra veckan. Kände mig extremt huslig och planterade om och ansade pelargoner och tog sticklingar (och längtade efter en egen trädgård), satte en surdegsgrund som bubblade på i köket några dagar och åt en riktigt ljuvlig söndagsfrukost bestående av frallor (aja baja egentligen), perfekt kokt ägg och smoothie gjord på vaniljyoghurt, blåbär och hallon. Underbar blandning av energigivande sysslor och lugn.

Insåg även att något jag verkligen önskar är att läsa mer böcker, som ej är kurslitteratur, så det ska jag verkligen försöka göra nu. Det behöver jag unna mig även under tider då jag lever i sus och dus.

Translation
When finishing this week, let’s take a quick look at what I did last week! I made a leaven that simmered in my kitchen, nursed my geraniums and ate a lovely sunday breakfast next to the sunny tulips my mother in law gave us.

I also figured out that one thing I really long for is reading, not course literature of course. So that one thing I’m really going to try and give myself!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s