sommarljusa skyar.

IMG_5199

strawberry cake

Kan ni fatta att jag i förrgår hade ynnesten att sitta med min grupp och plugga med öppet fönster, ljud som letade sig in från gatan och sol som smekte över vardagsrummet? Jag är så tacksam över att våren kommit så tidigt i år, jag önskar bara att jag hade tid att njuta av den mer. Den här veckan är fullkomligt galen med jobb och plugg. Drömmer mig bort i en längtan till kluckande sommarvatten och jordgubbstårta när det känns som tyngst.

Translation

This week is crazily overloaded with studies and work. I wish I could enjoy the early spring more, but I can at least dream away to soft summer water and strawberry cake.

En reaktion på ”sommarljusa skyar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s