half a fodmap breakfast.

frukost lyx

Jag har börjat frångå det här med FODMAP så smått efter diagnosen refluxsjukdom. Inget farligt, men det förklarar en del. Jag har börjat återinföra produkter med hög FODMAP, men inte helt eftersom jag tycker att det har haft lite positiv effekt. Eller ja, det känns bra. Därför blev gårdagens frukost halv-FODMAP med laktosfri vaniljyoghurt med kanel och loppfrön och en gigantisk kanelbulle. Bästa jag bakat!

Translation
I am still doing FODMAP but not as strict as before since I was diagnosed with reflux disease. Nothing serious, luckily. But I’m still keeping it as a guideline since it actually feels very good. Hence, half a FODMAP breakfast – cinnamon bun and lactose free vanilla yoghurt with cinnamon and psyllium seeds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s