and all that i can see is just another lemon tree.

god morgon lemonad

lemonad klara form

IMG_5976

Jessica Silversaga tipsade för någon vecka sedan om God Morgon- juice lemonaden som hon fått hemskickad till sig. Som den citronälskare jag är har jag alltså gått och spanat i juicehyllan i olika matbutiker jag befunnit mig i och hittade den igår och plockade med mig hem. Så himla fräsch och fin i smaken, köplemonad tycker jag har en tendens att smaka så himla sött men jag tycker att lemonad ska krylla lite på tungan. Den här var inte för söt och alldeles lagom syrlig.

Translation
Swedish blogger Jessica Silversaga wrote about a new lemonade produced by the juice company God Morgon, and being the lemon lover I am I just had to get a carton of it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s