we want 10 000 more.

bild-88
Source

En supersnabb bild tagen från manifestationen mot nazistvåld i Malmö i söndags. Vi tog paus i grupparbetet för att ge oss ut och visa världen. Älskar känslan i demonstrationer som i den här och första maj. Vetskapen om att så många tusen människor samlas för samma sak. Jag kan inte ens beskriva det, men jag blev alldeles tårögd när jag närmade mig Möllevångstorget och hörde skriken, ropen, såg flaggorna med antirasistiska budskap höjas i luften och känslan av kamp och rätten till att uttrycka sig.

Translation

Participated in a demonstration in Malmö this sunday, a demonstration against nazism and xenophobia. Got all teary when I got to Möllevångstorget where the demonstration was starting. So many wonderful people standing up for the same cause!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s