bits and pieces.

20140323-080505.jpg

20140323-080518.jpg

Efter de senaste veckornas hårda arbete har jag mest känt för att sova dygnet runt den här helgen. De kommande veckorna hoppas jag att jag faktiskt får tid och ro att någonstans hitta tillbaka till träningen, särskilt inför Vårruset, och att känna att det finns lite fritid. Jag var hos optikern igår som frågade vad jag gör på fritiden och om jag gör något där jag anstränger ögonen – jag kunde inte ens komma på någonting jag gör på fritiden. Fritid, vad är det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s