födelsedagstårtor och matlagning på lek.

IMG_6040

Hej hallå,

I helgen var vi åter på besök i Växjö. Tycker alltid att besöken där är så produktiva, förutom att köpa ett par nya ögonglas, hann vi med att äta enorma mängder finmat (sprängfyllt med socker), fira kalas och gosa med knubbiga småbarnsben.

IMG_5987

IMG_5986

Min syster fyllde 24 så vi åkte ut till henne med familj och fick en massa godsaker. Och godast av allt var lilla E som jag inte träffat på tre hela månader! Hon sträckte direkt ut armarna mot sin moster, men vart sedan livrädd för alla gäster som såg lite småfarliga ut. Sebastian, till exempel. Honom kunde man titta på i någon trygg famn ibland, för att dubbelkolla om han inte var farlig eller så.

IMG_5994

IMG_6043

Skulle kunna bombardera era med bilder på ungen, som går omkring och babblar på ett alldeles eget språk och ställer frågor som en inte kan svara på.

Efter en söndagsfrukost bestående av scones, tårta och politik gled vi runt lite på stan, hamnade på ett konditori och spenderade resten av dagen med att bara hänga och prata med folk.

Translation
Once again I spent the weekend in Växjö with boyfriend and in-laws. Also visited my sister, who celebrated her birthday, and cuddled and played with my little niece.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s