pas une dame.

french page

Bild 2014-03-25 kl. 17.58 #2

Medan min dator uppdaterar (uppdaterade programvaran igår och nu måste jag typ uppdatera och ladda ner vartannat program jag vill använda) så får ni två mörka fotografier.

Sedan jag haft håret megakort när jag var 11 och tuff, har jag låtit håret växa sig längre och längre och ingen har fått ge sig på mer än det absolut nödvändigaste med saxen. Men nu var det dags för förändring. Jag har länge varit sugen på page och fick idag en lite längre sådan. När jag satt där i stolen och såg hur frisyren började ta form var jag lite tveksam och fick lite separationsångest, men nu älskar jag det! Och det är ju inte kortare än att det snart växer ut igen om jag nu skulle ångra mig gruvligt.

Behövde verkligen en förändring. Och när saker och ting inte fungerar när allting är precis som det alltid ha varit, ja, då är det bästa att göra något lite annorlunda än vad en gjort det innan. Det behöver liksom inte vara något stort, men något som rör om lite i vardagsgrytan. Det var så jag började dricka kaffe en gång i tiden.

Translation
While my computer is updating every single program (feel how annoyed I am),  I just wanted to show you guys two quick pictures of my new hair cut! I have dearly LOVED my long hair but felt it was time for some change. So it became a longer bob. I had som separation anxiety at first, but now I love it!

My best advice when things don’t really work out when you do everything the way you always do them, is to change something in how you do things. It doesn’t have to be big, just move around a little in the everyday pot. That’s how I started drinking coffee a couple of years ago. And this time, I got a new hair cut!

En reaktion på ”pas une dame.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s