sushi and evil drawers.

rå epok lund

Idag ligger jag hemma i ynkedom med en förmodad bruten tå. Jag lyckades igår med konststycket att dra en byrålåda så långt att den lossnade och föll rakt på min fot, och smärtan jag känt sedan dess (och särskilt inatt) har varit helt obeskrivlig. Så, jag åkte iväg på min sushi-dejt med bästa A igår (Rå Epok i Lund, som jag längtat!) men hela tisdagen grumlades av detta. Efter cirka noll timmar sömn har jag idag fått stanna hemma trots gruppmöte och två väldigt viktiga föreläsningar, men vad göra när en inte ens kan få på sig skon?

Så idag ligger jag hemma och försöker göra nytta genom att läsa lite. Den sömnlösa natten ägnades till slut åt den vackra filmen ”Matilda” på Netflix, det var the silver lining på det molnet.

Translation
I managed to (probably) break my toe yesterday before meeting a dear friend for sushi in Lund. I did not sleep all night due to pain (who knew it could hur so much??) and is stuck in bed today. Spent part of the night watching beautiful ”Matilda” on Netflix anyways, so that was tonights’ silver lining.

2 reaktioner på ”sushi and evil drawers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s