lemon in my eyes.

bilddd

Just nu känner jag att livet bara panikkastar citroner på mig. Jag skriver en småknepig hemtenta och hamnade igår på ett bibliotek där byggarbete genljöd genom de dammiga biblioteksrummen. Idag stannade jag hemma eftersom mitt pluggsällskap uteblir – byggarbetet här sker visst i lägenheten intill. Det känns som att någon sitter med en tandläkarborr inuti mitt huvud. Dessutom gillar jag inte att plugga hemma, jag behöver en plats som jag inte associerar med fritid.

När livet gör såhär borde en ju som bekant klämkäckt göra någon himla lemonad. Fast jag ser ingen lemonad i det här, snarare citronsyra i ögonen.

Translation
This just isn’t my day(s). Trying to write a home paper and got stuck in a library yesterday where construction work was sounding throughout the halls. Today I’m trying to do this at home, but here I have the construction work going on in the next apartment. But when life gives you lemons, make lemonade, right? Feeling more like I’ve got lemon in my eyes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s