summery charleston dress.

Skärmavbild 2014-04-27 kl. 14.42.29

Source

Hej solkatter!

Deppigast någonsin, för idag sitter jag inomhus med en skoluppgift som jag kämpat med så hårt under veckan utan att lyckas bli klar. Men jag tror att det börjar ta sig. Tog en paus igår för att njuta av Malmö i solen (bilder kommer) och tog en snabbpaus innan för att inhandla klänningen ovan, från Emmy Design. Jag hoppas att vi kommer att bli goda vänner i sommar.

Translation
The weather is so amazing and I’m a bit down since I have to sit inside to write an assignment that I didn’t manage to finish before. But I had a break yesterday to enjoy the sun, and also today to purchase this beautiful dress from Emmy Design. I hope we will become good friends this summer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s