a weekend and mitt möllan through my phone.

Äntligen har jag fått allt att fungera! Nu är jag tillbaka på banan igen, lagom till Valborg. Här kommer helgens äventyr komprimerat i mobilbilder.

mitt möllan vårmarknad

mitt möllan vårmarknad

På lördag morgon såg jag på Instagram att det var vårmarknad på Mitt Möllan (som jag inte visste fanns plus inte visste att det fanns Beyond Retro i Malmö, illa!). Jag drog med mig tre styck grabbar dit och tyckte att där var så mycket fint! Tyvärr blev det inga fynd på grund av att kön till uttagsautomaten inte vara av denna värld.

tea one bubbelte

2014-04-26 15.16.49

2014-04-26 17.39.21

Efteråt var vi lite trötta och medtagna, så vi köpte bubbelte (så himla gott!!!) och gick och satte oss i gröngräset, utan tröjor, utan skor, och diskuterade politik och sånt. Jag läste lite i min pojkväns knä, under fågelkvittret och en duvblå himmel med killarnas röster surrande omkring mig.

pannacotta

citronrisotto

När det började bli lite kyligt gick vi hem och lagade pannacotta och citronrisotto och tittade på en alldeles ryslig skräckfilm.

gdhgd

rwgertw

På söndagen var sommarlovet slut för min del. Jag cyklade barbent för att plugga tillsammans med världens bästa H, och vi fick det trevlig ändå mitt i allt tangentknapprande. Jag försökte mig också på en victoryrollfrisyr men alltså. Jag tror bara att mitt hår är alldeles för tjockt för att det ska fungera med någon reda. En slags kringla blev det i varje fall.

Det var min helg, så himla härlig och vilken ynnest det är att cykla utan jacka till biblioteket! Det känns som sommarlov.

Translation
This is my weekend in mobile pictures. Went to a spring market at Möllan, drank bubble tea, sat in a park and read and discussed politics, cooked pannacotta and lemon risotto and on Sunday, I took the bike to a friend to try and finish my exam. Almost there!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s