walpurgis night.

Jag tänkte inspireras av Emily Dahl och visa er mina senaste valborg. Vid en närmare titt har jag faktiskt enbart hade en endaste bild på min dator från en endaste valborg! Men vi försöker ändå kika på de senaste fyra åren genom bilder tagna kring valborg, så att ni liksom har något att vila ögonen på. Fair?

27975_415468769051_1242373_n

2010
Två år tidigare inledde jag mitt lundafirande av valborg i samband med att jag började på universitetet. Det var riktiga slagfältsår vill jag lova. Just 2010 var ett regnigt år och jag hoppade över förfestandet i stadsparken och gick direkt hem till min vapendragare Sanna för att shotta tequila. Vill minnas detta som en trevlig men ganska lugn valborg.

IMG_2170

2011
Valborg detta år var ingen trevlig upplevelse, det var mycket strul i mitt liv och även om solen sken så bar jag på skuggor inombords. Men den spenderades med kära vänner (i parken, såklart). Här sitter jag i alla fall på ett fik och taggar några dagar innan, den första varma dagen detta år.

IMG_4496

2012
Den här valborgen var också speciell men mysig – jag var sjuk och avsade mig parknärvaro för att vila inför det stundande festandet som skulle ske hemma hos mig. Vi var ett knippe människor som samlades uppe hos mig för att grilla på eftermiddagen (pojkvän, granne, bästa kompis) men gänget som skulle komma upp och fira med oss somnade och vaknade bakfulla! Det slutade med att jag och Sebastian åkte hem till honom i Malmö efter maten och spenderade resten av kvällen i lugn och ro, säkert med någon film.

IMG_5106

2013
Förra året var det officiellt slut på valborg i parken för mig, även om det varit lite si sådär med det mina sista tre år som lundastudent. Dock åkte vi hem till ett par goda vänner till oss i Lund för att grilla och ha samkväm.

I år går också i lugnets tecken. Jag vet inte, men valborg känns lite främmande för mig numera. Jag har liksom växt ifrån det där med att valborgsfesta. Ikväll ska vi istället ha en lugn och mysig kväll med lite lyxmat, och sen blir det en promenad bort till en av Malmös majeldar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s