could there be five more hours in the day?

9e56a6760f4b5f642400b0bdfebb869b

Source unknown

Vänner, vänner. Livet är galet just nu. Samtidigt som jag har en krävande sista delkurs i marknadskommunikation med viktiga föreläsningar varje gång, så går jag på upplärning på IKEA där jag har den äran att arbeta i sommar som säljare. Utöver detta har jag också mitt vanliga extrajobb som kommunikatör samtidigt som jag har massor av läsning om kvällarna för att inte missa innehållet i de viktiga föreläsningarna.

Ni förstår ju, ekvationen går inte riktigt jämnt ut och det innebär att jag läser kurslitteratur bland annat på kvällarna när jag kommer hem. Men det är bara en månad kvar så det är bara att kämpa på! Jag kommer såklart att göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad som vanligt, men ha gärna lite överseende under dessa tre veckor.

Translation
Due to preparations for my summer job at IKEA (psyched!!!), a demanding course and my ordinary extra job, I am a bit under time pressure right now as you might understand. I have to do all my studying in the evenings, but I’m going to try and keep the blog updated during these weeks, but please bear with me if the postings are not as usual.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s