clouds in my coffee.

Skärmavbild 2014-05-14 kl. 09.42.41

Source

De kreativa knölarna har börjat gnuggas hemma. Vi har snart bott i vår lägenhet i två år, och fortfarande känns det som att en massa saker lämnats därhän, sånt som är kvar som det är ”så länge” av någon anledning. Men när inspirationen kommer gäller det att fånga in den! Soffbordet har varit en del av ständiga diskussioner och drömmar. Nu, nu känns det som att vi hittat den slutgiltiga vinnaren: ett vitt molnbord från Bolia! Nå, det är kanske inte tänkt som molnbord men jag tycker att det ser ut så.

Translation
Finally found the perfect coffee table for our living room! Sometime you just feel like decorating your home just stands still in some kind of limbo for too long, but when inspiration strikes you might as well catch it and tame it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s