a month through instagram.

Säg, var det inte riktigt längesedan vi tittade på vad som snappats upp genom min instagramlins? Låt oss kika på hur maj sett ut hittills.

Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.53.04 Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.52.52

På Valborg lämnade jag in en tenta och jobbade ett slag, för att sedan slå mig ned i godan ro för att läsa ut ”Egenmäktigt Förfarande”. Efter första maj-tåget gick jag hem och odlade mer kryddor i glasburkar.

Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.52.36 Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.52.25

Efter ett möte med dietisten kom vi fram till att bröd nog inte är så farligt i alla fall, så jag återupptäckte mitt bästa – smörgås med makrill, och åt en finfin födelsedagsmiddag på Far i Hatten.

Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.52.13 Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.52.04

När Sebastian åkte för att köpa bil kom han inte bara hem med bilen, utan även denna magiskt fina lilla byrån som hans farmor sminkade sig vid förr i världen. Fann det roligt att jag fortfarande finner konfetti från vår nyårsfest 2012/2013.

Skärmavbild 2014-05-17 kl. 15.51.47 Bild 2014-05-15 kl. 11.34

Idag har jag varit ute och sprungit och sedan suttit på trappen härute och undrat hur jag skulle orka gå upp för våra trappor. Sista bilden är inte en instagram-bild men det kan ju inte vara ett udda antal bilder här. Idag lever jag livet genom att sitta och plugga och skriva på projektarbete.

Jag har aldrig direkt varit en Twitter-person, för mig har makrobloggandet varit gott nog och också mest intressant att följa. Instagram däremot var cirka den första appen jag laddade ner när jag skaffade iPhone. Älskar att följa människors vardags genom små snapshots, med eller utan underfundiga kommentarer. Följ mig gärna och häng med i mitt liv under användarnamnet soleii.

Translation
Let’s look at May so far through my Instagram feed, it’s been a while since. Full of fresh food, home grown herbs, new stuff, old stuff, running and not knowing how to get up the stairs afterwards and, of course – studying on a Saturday! Follow me on instagram at soleii.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s