ett tusenårigt år.

IMG_5091

bild-24 copy

IMG_5134

IMG_5107

Tänk vad ett år går snabbt. Och ändå känns det som att det kunde vara tusen år sedan.

För ett år sedan var allt annorlunda, jag minns knappt hur det var. Jag hade ett heltidsjobb som administratör, volontärade dessutom för Eurovision som låg lite senare förra året. Hade utvecklat en ny passion i springning. Jag hade ansökt till min masterutbildning men stod fortfarande i valet och kvalet. Min dåvarande chef erbjöd mig förlängt och jag vägde mellan alternativen, varenda liten för- och nackdel på guldvåg. Ville jag verkligen ge mig in i studierna igen? För ett år sedan hade jag inte ens kommit in. Jag njöt av våren varje lunch, varje gång jag gick hem, varje eftermiddag efter att klockan slagit 16.

Det är annorlunda nu. Jag har andra jobb, jobb som jag inte ens var i närheten av förra året. Jag har nya underbara vänner som jag är så glad över att ha träffat. Jag är stressad ja, plugget tar aldrig slut. Men gud så givande det är. Och om ett år, ja, då är det förhoppningsvis över. Ett snabbt och tusenårigt år.

Translation
Refelctions about what happens in a year. My life were so different a year ago, it might just have been a thousand years. A year ago I was still working at my old job, thinking about if I really wanted to get into school again to take my Master’s degree. My only cares right now is making it through the next three weeks in order to finish my first year. And in yet another year, I should be ready for my exam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s