the first vintage dress.

Ursäkta den oplanerade bloggpausen. Jag har varit så fullkomligt dränerad på energi och vi jobbar oss för tillfället runt alla våra olika kvartersmatställen eftersom ingen av oss ens orkar tänka på matlagning. Men idag blev jag glad, för förutom att det var årets första shortsdag och att jag hade en fin exkursion inplanerad, så låg det ett sött litet paket i postlådan idag.

IMG_6248

Klänningen från Emma Sundhs och Vintagebloppisens Tradera-auktion, som jag vann. Omåttligt pepp kan jag säga. Extra fint att pengarna som klänningen såldes för går till välgörande ändamål, nämligen Kvinna till kvinna.

IMG_6255

IMG_6254

Den satt som gjuten! Snabbt på och prova, ingen tid att ta av BH:n här inte. Jag älskar att handla vintageprylar till hemmet, men detta är mitt första vintageplagg. En bra start, tycker jag.

IMG_6257

Det firades med resterna från parkhänget igår, pizza med getost och ruccola. Stort tack Emma, och tack pizzerian som förser mig med mat.

Translation
Today, the wonderful dress that I won on Tradera from Emma Sundh arrived. It fitted perfectly! Thanks Emma for selling this dress for a good cause, and thanks to our Pizza-restaurant for providing me with food this week. Sorry for the pause on the blog, I’m on my final weeks of the semester and I’m totally drained.

2 reaktioner på ”the first vintage dress.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s