happiness and satisfaction.

20 tal hatt sommar

20tal hatt sommar

bild 5 kopia

Att promenera hemåt och göra avstickare in på Drottningtorget för att köpa italiensk glass på svenskt vis. Citron och chokladfontant, ren glädje.

Att sedan sätta sig halvt i en skimrande trädskugga i Rörsjöparken för att läsa en intressant bok om new means of consumption, med vinden svalkande kring mina axlar och iförd min bästa hatt. Fötterna vilandes på det svala gröna gräset och solen som bränner lätt, lätt på min svarta klänning. Är inte detta att vara tillfreds så vet inte jag.

Translation
To walk home and just getting a gelato, lemon and chocolate fondant. And to take the course literature out in the late afternoon, and then sitting in the setting sun in a park, feeling the wind calmly cooling me and a slight burn from the sun on my black dress. To be completely satisfied.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s