you seem to be yourself again. Actually, you’re nicer that way.

iittala mumin kosta

rörstrand jordgubbar

Ur en dammhet bil trillade vi igår med famnarna fulla med väskor, matkassar och fyndpåsar. Under helgen fyndades det å det grövsta när vi bytt husvagnen mot Växjö City. På fredagen åkte vi upp till Kosta Outlet för att samla på oss lite mer porslin och kika lite på kläder (som ni minns fyndade jag den här karamellen sist jag var där). Vi samlar på lite olika Rörstrands-porslin, tycker att Iittala outlet är perfekt. Här finns första,- andra och tredjehandssortering på porslin från Iittala och Rörstrand, och på andrahandsporslinet kan en oftast inte ens se vad skavanken är. Bra att det kan säljas för en billigare peng i stället för att slängas!

Den här gången köpte vi som synes två blå assietter, en styck Mumin-mugg och två dessertglas som jag tänker använda till mina smoothies.

Translation
When away in Småland with my boyfriends family, we went to Kosta Outlet to buy some otherwise quite expensive china for a (for me) more affordable amount of money. Two small, blue plates, one Moomin mug and two smoothie glasses are now living in my kitchen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s