absolutely bee’s knee’s.

20's summer

8775765ce0978aaf3f21260d5dc1632e

Source

A407_L005_0206MY.0004185_R2.DNG

Source

930a53352e2b90795e30f88f851515ee

Source

 

20's summer garden

Source

Nästa helg är vi bjudna på maskeradfest, och baserat på penningmedel och besatthet kör vi återigen på 20-talsdräkter. Den här gången tänkte vi köra på en mer sommar- och fritidsinspirerad klädsel, till skillnad från den mer Gatsby-festliga stil som vi körde på vår 20-talsfest förra sommaren (här hittar du bilderna). Jag kommer att använda samma klänning men med ganska annorlunda accessoarer och styling. Vi rotade ihop Sebastians utstyrsel igår med min gamla boaterhatt som pricken över i:et, det kommer att bli hur stiligt som helst. Jag är så taggad!

Translation
We’re invited to a masquerade party and since I’m a poor student, I’ll just have to make the perfect costume out of what I’ve gott – and of course this results in me and my boyfriend probably going as a couple of flappers! This time though, we’re going for a more summery- leisure kind of style, compared to our more glamorous 20’s party last year.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s