natural glorious.

ekologisk nagellacksremover sante

Låt oss prata om det här med skönhetsprodukter. Under de senaste veckorna har jag stått i hårspray- och nagellackborttagningsångor med stick i näsan och sträv smak på tungan och tänkt att det här kan ju ändå inte vara bra. Mina lungor måste vara hemskt ledsna på mig, för att inte tala om allt liv i de vattendrag där min remover sköljs ur. Jag har inte riktigt tänkt på det innan.

Genom en enkel internetsökning fann jag en produkt från Sante Naturkosmetik som tar bort såväl vattenbaserat som ”vanligt” nagellack. Jag har inte testat det på veckans blå nagellack än, det fick en 4 av bloggen Naturligt Snygg. Förstår det som att det inte löser upp riktigt lika bra som konventionell remover, men jag viger hellre mer tid åt något som i längden blir bättre för mig och min omvärld. Likaså ska jag försöka hitta miljövänliga och naturliga nagellack nästa gång det behövs.

Kostar 99 pix plus frakt här.

Nästa projekt: hårspray. Känner ni läsare till några miljövänliga alternativ som ni an tipsa om?

Translation
Got a new, more eco friendly nail polish remover. It can’t be good for either nature nor health to stand in these horrible remover fumes as much as I do!

4 reaktioner på ”natural glorious.

    1. Jag tycker att den fungerar kanonbra! Krävs lite gnuggande men jag har haft konventionella removers som varit sämre än så. Och naglarna lämnas liksom inoljade och apelsindoftande 🙂 har nog aldrig hört talas om sådandär burk du talar om dock, vad är det för något?

      1. Ja de burkarna är mycket bättre än vanligt. Det är som en svamp i burken så stoppar man i fingret (det här börjar låta lite roligt) och svampen liksom tar bort allt. Det är remover i svampen. Men vad bra att det var bra. Jag har hört att folk är nöjda med deras schampoo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s