den blomstertid.

kollage1

Nu är min sista tenta för terminen INLÄMNAD! Det är så skönt! Men jag är av den sorten som inte kan koppla av förrän jag vet om pappret är godkänt eller ej, men likväl var det så frigörande att efter deadline promenera bort till Entré och shoppa utan att känna att det finns något annat jag borde göra.
Det ska bli spännande att se vad denna sommaren bär med sig. Förra sommaren var nog min bästa någonsin: jag hade min första betalda semester och jag och min älskade pojkvän åkte iväg på så fina små resor och utflykter: Stockholm, Umeå, skånska torp, Tylösand och jag vet inte vad. Nu är jag tillbaka!

Translate
I’m ready for summer vacation after turning in my last paper! Let’s just hope it passes. Love!

2 reaktioner på ”den blomstertid.

  1. Haha, blir helt i extas när jag tittar in på din blogg! Alla kläder du har är exakt sånt jag vill ha (eftersom det är snyggt och vet det skulle passa min form). Så himla fint!!

    1. Tinis, så himla roligt att höra att bloggen glädjer och inspirerar! Känslan alltså när en hittar en typ av kläder som passar en kroppsform och som en trivs i! Tack för din fina kommentar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s