today of all days, I am happy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tjohoo

Flera av er har säkert varit på en eller flera studentskivor under de senaste veckorna. Ikväll åker vi för att fira min nästkusin som tar studenten i Lund. Alla lyckliga gymnasister, som skrålar och sjunger trots att Malmö låtit det regna på dem, påminner mig med värme om min egen student. Kan inte fatta att det är 8 år sedan nu! Och samtidigt känns det som att kunde ha varit ett helt annat liv. En brännande solig dag, allting bubblade och var liksom för bra för att vara sant. Min student känns lite som mitt barn – den var perfekt med alla sina små egenheter.

Festligheterna fortsätter imorgon när jag ska på möhippa och maskerad!

Translation

I’m going to my second cousins graduation today. Seeing all these students allover town makes me remember my own, perfect graduation. A hot and sunny day where feelings were bubbling. The partying continues tomorrow when I’m going to a bachelorette party and a masquerade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s