thrifting in småland.

IMG_6493

En mulen söndag = perfekt för en loppisrunda! Sebastian tyckte att vi skulle börja med ett ställe ute i Moheda, Östregårds antik och loppmarknad. Det fick bli första anhalten.

IMG_6466

IMG_6483

Så galet mycket folk! Jag har aldrig varit med om något liknande. Ja, möjligen på Ullared. De hade en hel gårdsplan och en stor byggnad fylld med vackra gamla möbler, porslin, glas och allt möjligt annat – allt för en spottstyver.

IMG_6471

IMG_6476

Så mycket fint.

IMG_6481

Om magen börjar skrika kan en springa in i ett rött litet torp med tekoppar hängandes i ett träd utanför och ta lite kaffe och kaka.

IMG_6484

IMG_6487

På väg därifrån hoppade vi av vid en mindre och lugnare loppisbod. Hittade bland annat en (Se)Bastian- sockerlåda som vi tyvärr inte kunde ta med oss hem.

IMG_6490

Det var inget större område vi behövde röra oss inom för att hitta en hel drös fantastiska småländska loppisar, och jag vart mycket nöjd med mina fynd. Är ni nyfikna på att se?

Translation
Went thrift shopping in Småland. We found a bunch of thrift shops just a couple of kilometers from my boyfriends parents homes. Are you interested in seeing what I ended up buying?

En reaktion på ”thrifting in småland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s