don’t you worry, child.

 

 

sommarklänning oasis

IMG_5924

 

Idag är jag så himla glad av flera anledningar.
1. Jag fick tillbaka betyget på sista kursen igår och jag fick B! Så otroligt stolt, nöjd och glad. Framförallt kan jag slappna av fullständigt resten av sommaren. Ingen rest, inget plugg, inget dåligt samvete (jag är en sådan som alltid väntar mig det värsta i tentaväg, vet inte om det är bra eller dåligt egentligen).

2. Det är ju fredag! Ikväll ska vi ha en liten mysig middag med en vän som vi inte träffat på länge. Och just ja, jag tog ingen bild på fredagsoutfiten men jag har på mig klänningen och skorna som ni ser på de gamla bilderna ovan. Puderrosa och hallonrött.

3. Vi ska också planera inför morgandagen då det är dags för sommarens stora släktträff! Smockfylld med tävlingar, lekar, ungar och gott sällskap. Eventuellt en höggravid syster också, om hon inte får ett ryck och ska föda. Då tar vi hand om lilla E åt henne.

Vad ska ni göra?

Translation
Today’s friday! I’m extra happy today since I got my last grade yesterday (a B!), since we’re meeting a dear old friend tonight and since tomorrow is our big family reunion! But firstly, friday, and this is what I’m wearing.

4 reaktioner på ”don’t you worry, child.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s