om en kråka börjar bråka, kommer då nån luftpolis?

Äntligen sol! Det kom alldeles lägligt till helgen, när vi bestämt oss för att ta en dagsutflykt till en av mina favoritplatser – Kullaberg! Låt oss kika på hur det såg ut.

IMG_6553
Kullaberg är ett vackert naturreservat beläget utanför Mölle i Skåne. Långt ut ligger det. När vi anlände var det varmt och lite molnigt, vilket passade bra…

IMG_6560
… eftersom en ska klättra i Kullaberg! Ja, den som vill så klart. Tyvärr vaknade jag med nackspärr denna dag, så jag kunde inte slingra mig över klipporna i den takt jag tänkt. Här är jag precis efter ett snabbad vid Silvergrottan. Det var dock lite svårt att bada på grund av alla hala stenar och – tvi vale – mängder av maneter!

IMG_6561
En blundbild i min nya baddräkt från Monki.

 

IMG_6555

IMG_6564

IMG_6568
Sebastian, han klättrade enligt egen utsago som en riktig bergsget. Jag är benägen att hålla med – ni ser ju hur långt efter jag hamnade hela tiden.

Efter detta pustiga klättringspass damp vi ner i ett par solstolar med varsin mjukglass, innan vi for vidare ner mot underbara Mölle för att bada lite. Bada med nackspärr är dock inte den klokaste idé jag haft. Underbar dag!

Translation
Pictures from our day trip to wonderful Kullaberg. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s