rhubarb summer.

rabarbersaft underbaraclara

Jag försöker ta tillvara på min ledighet och ägna mig åt sådant som jag velat göra länge men som det aldrig riktigt funnits tid till. Dessa saker involverar ofta matlagning av något slag. I parken i fredags fick jag plötsligt för mig att jag skulle göra rabarbersaft.

IMG_6602

Jag följde Underbaraclaras recept, som var hur enkelt som helst. Det blev lite stressigt ett tag dock eftersom jag kokade saft, desinficerade flaskor, letade efter en försvunnen saftsil OCH försökte få Skype att fungera på en och samma gång. Inte så välplanerat av mig.

IMG_6611 (kopia)

Resultatet blev en rent magiskt god saft, sweet Jesus!

Translation
I made rhubarb lemonade the other day, it was mad easy and sweet Jesus what a magical taste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s