birthday pictures.

IMG_6618

Jag hade en helt underbar födelsedag! Förra året hade min fina sambo anordnat så himla fina överraskningar hela dagen, och så hade vi en lugn familjebjudning några dagar senare. Men nu nr jag fyllde 27, som på intet sätt är jämnt eller speciellt, så ville jag för första gången fira med lite fest.

IMG_6622

IMG_6623

Tidigt i fredags morse steg jag upp och började stöka i köket. På eftermiddagen skulle min familj och morföräldrar komma på tårta och kaffe. Jag bjöd på hemmagjord rabarbersaft (populärt!) och på polkapops och pavlova med rabarbercurd efter recept i boken Vintageparty. Det blev så himla himla gott!

IMG_6635

IMG_6638

På kvällen kom ett gäng goda vänner och drack vin och margarita med mig, och sedan drog vi ut, utan jackor eller någonting, i Malmönatten för att dansa i Folkets Park. Vi trillade i säng först när det börjat ljusna. Igår mådde jag riktigt dåligt, så vi tog det lugnt och åt hamburgare och sedan vilade vi i skuggan av ett träd med böcker, yatzy och strandtennis.

Translation
A few pictures from my birthday. It was a really beautiful and fun day!

En reaktion på ”birthday pictures.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s