havet, hamnen och havsmaten.

20140809-094307-34987439.jpg

Här kommer ännu en mini- uppdatering från min semester. På onsdag är jag tillbaka som vanligt igen! Imorgon far vi till Dubrovnik och jag ser mycket fram emot att upptäcka denna vackra stad med rötter i medeltiden. Just nu njuter vi mycket av havet, hamnen och havsmaten här i Makarska. Har fyndat ännu en väska som kommer bli perfekt till skolstarten (ett endaste år kvar på masterstudierna!). Trodde nog inte att det skulle bli så mycket väskor här…

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s