trying to sum you up.

IMG_7295

IMG_7299

Nu börjar vardagen igen. 18 augusti 2014. Igår kom vi hem efter 2,5 vecka på vift till en djungel av renoveringsplast och putsdamm. Kom hem från ideligen sol, svett och värme till kappa, strumpbyxor och paraply. Nu är jag tillbaka på jobb, projekt och även lite studier. Har en del statistik som jag måste läsa in mig på innan kursstart. Längtar till hösten, om det nu ändå ska vara så här ruggigt menar jag. Slits mellan att vilja tillbaka till lata dagar och att vara peppad inför allt som ska startas upp. Känner ni igen er?

Translation
After almost 2,5 weeks of sun and warmth, it’s kind of peculiar starting the first day at work wearing both a coat and stockings. Both longing for autumn and wanting vacation to last for a little longer. Also, our apartment is chaos since the landlord’s renovating the kitchen and bathroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s