lemon soda.

IMG_7003

Något jag alltid saknad på menyer i hela Skandinavien är lemonad eller någon typ av citronläsk. På sin höjd kan en möjligen välja mellan en Fanta eller en Ramlösa citron (osäker på om det sistnämnda ens smakar någon citrus alls). Förstår inte varför det inte finns här hemma? I alla europeiska länder jag varit, utom kanske Tyskland, har det alltid varit ett alternativ på dryckeslistan. I Kroatien drack vi i princip bara färskpressad lemonad som vi sockrade (eller inte sockrade) så mycket vi själva ville. Bästa törstsläckaren någonsin

Translation
Why don’t they serve lemonade or lemon soda on restaurants in Sweden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s