what if i fall and can’t bear to get up.

IMG_4579

IMG_4605
Detaljer från lägenheten från när vi flyttade in 2012.

Hej hörni,

det har blivit lite si och så med bloggandet denna vecka. Det känns som att hälften av den lediga tiden går åt till att hitta någonstans att duscha, äta, borsta tänderna… vi har haft toalettbås utanför men ja. Vi kan bara säga att jag förstår inte människors hjärnor ibland. Men nu börjar det hända grejer med kök och badrum! Och snart slipper vi bo i renoveringskaos för en stund.

Translation
Sorry the blog has been a bit off this week. Half of my spare time is spent finding somewhere to shower, eat, brush my teeth… and yeah, somebody did something so, so gross in the toilet booth that is set up in the yard. Let’s just leave it at that. But there’s progress with the kitchen and bathroom finally, yay!

 

2 reaktioner på ”what if i fall and can’t bear to get up.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s