happy feet.

HQ3204-001

53be8d38ae8381119d25f38359bde5ac

Efter ett långt och fint uppehåll kommer jag äntligen börja dansa lindy hop igen. Välkomstbrevet kom i mejlboxen igår. Det ska bli roligt att lära känna lite nya kurskamrater och att spendera torsdagarna som i en 40-talsfilm.

När jag började dansa hösten 2011 tänkte jag, första gången jag kom på socialdansen, att det var det mest magiska jag varit med om. Hjärtat var så fullt av lycka. Sådant ska en ge sig själv mer: saker som är roliga och ibland inte ens ett dugg nödvändiga för vare sig skola eller karriär. Bara nödvändigt för dig själv.

Translation
In the end of September I’m taking up lindy hop again!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s