days like these, our favorites.

Bild 2014-09-17 kl. 16.21

Jag tar hand om mig själv mycket nu. Ger mig själv det lugn som kroppen säger till mig att den behöver. Skriver på tentan i lugn och ro. Tar jobbet när jag bestämt att jag ska jobba, och framför allt – när jag hinner. Tar upp Photo Booth för att kolla hur håret sitter och upptäcker nya filter. Tar mig tid att leka med det en stund. Just idag har jag liksom inte bråttom.

Translation
Just not stressing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s