magic in the moonlight.

Skärmavbild 2014-09-18 kl. 18.47.26

Skärmavbild 2014-09-18 kl. 18.48.07

Skärmavbild 2014-09-18 kl. 18.50.41

Skärmavbild 2014-09-18 kl. 18.47.03Sources from here, here, here and here

Allt jag vill just nu är att ta plats i en mörk biosalong med någon jag håller kär, och titta på Woody Allens ”Magic in the Moonlight”. Med Emma Stone, Colin Firth och 20-tal, jag orkar inte med vilken bra kombo detta är! Problem just nu är bara att jag har cirka 0 kronor att bekosta detta för. Såklart kan jag vänta till den 25:e, men ni vet när en vill något så hett att om en vecka inte duger ens nästan? Så är det nu.

Det kan också vara så att de här bilderna på Emma Stones hår avgjorde saken – jag har länge, länge funderat på page och vågade mig på någon fegisvariant i våras (om ni minns?). Men nu kanske det blir ännu lite kortare.

Translation
I can’t wait to see Woody Allen’s latest movie, ”Magic in the Moonlight” starring my beloved Colin Firth and Emma Stone. Problem is, my account is filled with air at the moment. This is the kind of thing that I want to do like right away, preferably yesterday.

3 reaktioner på ”magic in the moonlight.

    1. Nej, inte än, men jag ska försöka se den nu på fredag istället. Föll som en fura när jag såg trailern! Tack så mycket fina du 🙂 Page är så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s