intensivt röd.

IMG_7428 (kopia)

IMG_7429 (kopia)

Den här veckan är så fullkomligt överfylld med deadlines och annat som bara måste göras. I skrivande stund har jag precis avslutat en tenta i SPSS (en i sanning traumatisk upplevelse), och har ännu en tenta att skriva. Parallellt med detta drar min lindy hop- kurs igång på torsdag, ungefär samtidigt som det är dags för oss att storstäda och flytta tillbaka in i vår lägenhet. Det sista måstet är också förenat med en stark längtan – längtan efter att få skrubba rent varendaste yta från renoveringsdamm, längtan efter att omsorgsfullt packa upp kökspryttlarna och arrangera dem i de nya skåpen.

En massa roligt som får vägas mot sådant som är mindre roligt. Mellan allt det här gör jag i alla fall mitt bästa för att njuta av allt som är höst, så som mustigt röda färger, mjuka koftor och en och annan äppelmarknad när det nu snart vankas helg. Och givetvis – en äppelkaka för att inviga det nya köket.

Translation
My schedule for this week is not of this world – two exams, and at the same time we need to thoroughly clean and move back in to our apartment, a long with the start of my lindy hop- course. It will be difficult to not concentrate too much on decorating our freshly renovated kitchen though. 

2 reaktioner på ”intensivt röd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s