rationalization is a process of not perceiving reality, but of attempting to make reality fit one’s emotions.

Skärmavbild 2014-09-26 kl. 08.44.34

Smygkik från min Instagram (lovlilett)

Igår besiktigades vår lägenhet och vi kunde äntligen flytta tillbaka IN! Eftermiddagen var ett logistiskt pussel, och jag bar lådor och möbler, skrubbade och gnodde, och slutligen försökte jag och Sebastian passa in allt porslin, alla formar, slevar och så vidare, på nya platser. Vi bestämde oss för att flytta in bums. Så vi åkte till ICA Maxi och handlade typ allt gott vi kunde komma på, och i morse åt jag en himla filtallrik med granola ståendes över vår nya bänkskiva i valnöt.

Nu måste jag dessvärre ägna mig åt tentan återigen. Ligger på typ topp 1 saker jag inte vill göra just nu.

Translation
Yesterday, we moved back in to our apartment! I spent the entire afternoon cleaning and decorating, and it’s not halfway done yet. Top 1 things I don’t want to do right now – write this home assignment. I guess one just has to deal with it. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s